2014. február 25., kedd

Beszámolási rend 2.0.

Ismét közeledik a beszámolás időszaka. Már elkezdtem összerendezni a második negyedév eseményeit, eredményeit, és azt is, hogy mi az, amit eredeti elképzeléseimhez, vállalásaimhoz képest időközben módosítottam.

Miután ebben a negyedévben (2013. december 1. - 2014. február 28.) elsődlegesen a rendszerváltás, valamint az 1990 és 2010 közötti időszak áttekintését vállaltam, legújabb konferencia-előadásaim és elkövetkező publikációim is e köré az időszak köré épülnek.

Kifejezetten nagy hangsúlyt helyeztem ebben a negyedévben (is) a disszeminációra (konferencia-előadások, tanulmányírás, kutatói blog vezetése, szeminárium tartása hallgatóknak).
A beszámolás most annyiban mindenképpen módosul számomra, hogy nem csupán a második negyedéves tevékenységemet kell részleteznem, de az előző negyedévvel egyben, az első félévről is részletes szakmai beszámolót kell adnom.

Itt emelném ki, hogy a Projektiroda munkatársai most is megfelelő kapaszkodót biztosítanak. A gyakran ismételt kérdésekből (GYIK) egy rövid útmutatót állítottak össze, ami egyértelmű eligazítást nyújt az elfogadható igazoló-dokumentumokra vonatkozóan. 

Folyt. köv. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A tanszéki kollektíva egyik legújabb kötete

 A napokban jelent meg elektronikus és nyomtatott formában is az " Állami erőforrások. Szervezet és személyi állomány a végrehajtó hata...